ALSO PARTNER MARKETING

FÄRDIGA PAKET SOM HJÄLPER DIG VÄXLA UPP DIN MARKNADSFÖRING

Crescando är en renodlad B2B-byrå som hjälper företag inom framförallt IT, teknik och olika konsultverksamheter växa med smart marknadsföring. Vi har paketerat några av våra mest populära tjänster inom inbound och content marketing och digital marknadsföring för dig som ALSO-partner - från att lägga grunden i form av en förenklad marknadsstrategi till att producera innehållet och aktivera det med hjälp av marketing automation. Vill du läsa mer om vårt kompletta erbjudande hittar du det här >>

MARKNADSSTRATEGI

Vår workshop-serie i tre steg hjälper dig lägga grunden för det löpande inbound och content marketing-arbetet med en konkret strategi och etablerade processer för ett redaktionellt arbetssätt och aktivering:

 • Del 1 – Kundinsikt och målgrupp – Förtydligad målgruppsdefinition på företags- och individnivå (1 persona) utifrån behov, drivkrafter, beslutskriterium samt roll i köpprocessen (ca 2 tim)
 • Del 2 – Budskapsplattform: Taktiska budskap – Formulerade taktiska kommunikativa budskap för köpresans olika faser, riktade mot olika utvald nyckelmålgrupper/persona (ca 2 tim)
 • Del 3 – Redaktionell planering – Prioritering och paketering (ca 1 tim)

Workshopserien är en förutsättning för att vi ska kunna stötta dig på bästa sätt i content-produktionen.

PRIS: 34 000 SEK

CONTENT MARKETING

Med content marketing hjälper vi våra kunder hitta svaren på sina utmaningar och att köpa. De flesta företag har insett att vi genom att dela med oss av inspirerande, intressant och relevant innehåll kan väcka ett intresse och bygga förtroende - utmaningen är oftast att få till det löpande content marketing-arbetet.

Med våra paketerade tjänster får du snurr på maskineriet. Under ett kvartal tar vi löpande fram relevant content som möter dina behov. Välj instegspaketet START för att komma igång, GO för att växla upp dina affärer eller PRO för att kommunicera mer och oftare för att bygga nya relationer.

PRIS: Från 47 000 SEK

Läs mer och beställ våra olika paket längre ner på sidan.

GENOMLYSNING FÖRETAGSWEBB

I takt med att köpresan blir allt mer digital ökar också vikten av att ha en uppdaterad företagswebb på plats! En modern webb hjälper inte bara besökaren att hitta svaren på sina frågor, den hjälper också företaget att fånga upp nya leads och att leda dem vidare mot en affär.

Vi hjälper dig med en genomlysning av din befintliga webbplats och ger tips på förbättringar utifrån innehåll, användarvänlighet och konvertering med fokus på inbound marketing och leadsgenerering.

 • Genomgång av er befintliga webb
 • Dokumenterade förbättringsförslag

PRIS: 29 000 SEK

CHATBOT

Med en chatbot på företagssajten gör du det enklare för dina kunder att komma i kontakt. Du kan snabbt och enkelt svara på frågor direkt när de dyker upp. På så sätt blir boten ett verktyg både för att fördjupa dialogen med befintliga kontakter och att generera nya leads.

Vi hjälper dig att installera, konfigurera och stajla en chatbot direkt på din företagssajt.

PRIS: Från 10 000 SEK

MARKETING AUTOMATION - UPPSTART

Med marketing automation får du ett verktyg som hjälper dig att automatisera och effektivisera kunddialogen och leadsgenereringen.

Vi erbjuder det smidiga och kostnadseffektiva marketing automation-systemet SharpSpring och kan hjälpa dig med hela resan - från att sätta upp och konfigurera systemet till löpande leadgen-aktivitgeter.

Uppstart av SharpSpring marketing automation och CRM:

 • Design av mallar för nyhetsbrev, landningssidor, formulär, tacksidor, lead nurturing-brev etc. i enlighet med företagets grafiska profil
 • Uppsättning av grundregler och triggers (lead scoring, notifieringar och arbetsflöden för uppföljning)
 • Uppsättning av alla systemkomponenter (custom fields, CRM säljprocesser, emailsynk, tracking code, listor)
 • Utbildning av företagets medarbetare

PRIS: 29 000 SEK

MARKETING AUTOMATION - LÖPANDE

Vill du ratta leadsgenereringen själv betalar du sen bara en licenskostnad - där dessutom fri support och möjlighet att ställa frågor ingår:

 • Licens upp till 10 000 kontakter
 • Fri support och rådgivning kring SharpSpring och uppsättning av marketing automation-flöden och kampanjer
 • Löpande, 1 månads uppsägning

PRIS: 7 950 SEK/mån

Ska du sätta upp kundresor eller kampanjer riktade mot nya eller befintliga kunder kan vi självklart hjälpa dig med det också. Hör i så fall av dig!

 

SharpSpring erbjuds i samarbete med Crescandos teknikpartner Funnelbud. Läs mer om SharpSpring på https://sharpspring.com/

CONTENT-PAKET SOM SÄKRAR KONTINUITET

Med våra paketerade tjänster får du snurr på content-maskineriet. Under ett kvartal tar vi löpande fram relevant content som möter dina behov. Välj instegspaketet START för att komma igång, GO för att växla upp dina affärer eller PRO för att kommunicera mer och oftare för att bygga nya relationer. Eller hör av dig så syr vi ihop ett paket utifrån dina och företagets behov!

CONTENT START

 • Redaktionell planering & styrning
 • Artiklar/bloggposter, 3 st
 • Case studies, 1 st
 • Poster för aktivering: nyhetsbrev
  och sociala medier

PRIS: 47 000 SEK

CONTENT GO

 • Redaktionell planering & styrning
 • Artiklar/bloggposter, 4 st
 • Case studies, 2 st
 • Aktiveringspaket: 4 bilder och 2 korta teaserfilmer baserat på artiklarna + texter för nyhetsbrev, Google Ads och sociala medier

PRIS: 78 000 SEK

CONTENT PRO

 • Redaktionell planering & styrning
 • Artiklar/bloggposter, 6 st
 • Case studies, 2 st
 • Guide/ebok, 1 st
 • Aktiveringspaket: 4 bilder och 2 korta teaserfilmer baserat på artiklarna + texter för nyhetsbrev, Google Ads och sociala medier

PRIS: 134 000 SEK

VI DU SE EXEMPEL PÅ CONTENT VI PRODUCERAT?

DETALJER CONTENT-PRODUKTION

ARTIKLAR

Artiklarna sökordsoptimeras baserat på sökord från kund, Motsv. 3 500 tecken, inkl. två korrektur. Artiklarna tas fram som ny originaltext, baserat på brief samt skriftlig input eller intervjuunderlag från kundföretaget.

KUNDCASE

Motsv. 3 500 tecken, inkl. två korrektur. Casen tas fram som ny originaltext, baserat på brief och skriftlig input eller intervjuunderlag från kundföretaget samt intervju med utsedd kund. (Design och layout kan offereras separat.)

GUIDE/E-BOK

Motsv.~8 000 tecken/7 sidor, inkl. två korrektur. Leveransen inkluderar design av mall och färdig layout av guide för digital publicering i pdf. Eventuella kostnader för bildköp, illustrationer, tryckoriginal, tryckkostnad tillkommer och kan offereras separat.

TEASERFILM

Kort och snabb film, (ca 10-30 sek) för att du ska kunna aktivera content på ett enkelt sätt i digitala kanaler. Filmerna skapas av bilder eller filmer från vårt redigeringsverktyg alternativt material som du redan har. Detta görs
tillsammans med smart copy vilket gör att filmerna sticker ut., inkl.
2 korrektur. Framtagning av storyline , klipping, copy och musik.

FILM: KOMPLETT PRODUKTION

Film (ca 2-3 min) för dig som vill lyfta fram interna experter i rörligt format eller visualisera ett verkligt kundcase på plats. Vi leder hela processen från att ta fram en storyline för innehållet, filmning, klippning fram till färdig film. Priset bygger på ett filmtillfälle och upp till 2 korrekturvändor.

Alla enheter levereras med aktiveringstexter för publicering i utvalda sociala medier, nyhetsbrev och vid behov förslag på annonser för Google Ads. Eventuella kostnader för bildköp, musik eller externt filmmaterial tillkommer. När inte annat är skrivet levereras materialet i word-format.