NU SÖKER VI: SKRIBENT SOM BRINNER FÖR B2B-MARKNADSFÖRING

Vill du skapa innehåll som hjälper våra kunder att växa?

B2B-byrån Crescando har ett knivskarpt fokus på B2B-marknadsföring: marknadsstrategier, content, inbound marketing och digital aktivering. Vi är specialister på affärsdrivande B2B-marknadsföring och har förmånen att få jobba med både drivna entreprenörsföretag och väletablerade B2B-varumärken – på hemmaplan och internationellt.

Vi är på jakt efter en skribent som vill jobba både operativt och strategiskt i våra kundprojekt

Vi letar efter dig som

  • Brinner för det skrivna ordet och är van att skriva professionella texter, gärna för IT-, teknik- eller konsultföretag. Förmodligen har du också erfarenhet av korrekturarbete och att redigera andras texter.
  • Är van att intervjua och strukturera texter ur ett redaktionellt perspektiv, i både kortare och längre format och för olika digitala kanaler.
  • Har koll på längre sälj- och köpprocesser inom B2B och vet vad som krävs för att anpassa content för olika målgrupper och personas.

Du kommer trivas hos oss om du

  • Lockas av att arbeta på en liten men vass B2B-byrå och att få delta aktivt i utvecklingen av både Crescandos och våra kunders marknadsföring.
  • Är trygg i din roll som skribent men samtidigt nyfiken på att lära dig nytt och utvecklas.
  • Trivs i kombinationen med självständigt skrivarbete och ett nära samarbete med kollegor och kunder.
  • Ser det som en självklarhet att leverera med kvalitet och förstår vikten av att hålla deadlines.

Vi erbjuder dig

Möjligheten att få en nyckelroll i en renodlad B2B-byrå med höga ambitioner att vara ledande på marknaden inom affärsdrivande marknadsföring. Du får chans att jobba med en mängd spännande företag och bli en viktig kugge i deras fortsatt utveckling. Ett tight och nära samarbete med trevliga kollegor och engagerade kunder är en självklarhet som förgyller vardagen och samtidigt är nyckeln till att vi tillsammans uppnår bästa resultat! 

Mer om oss hittar du på www.crescando.se

Varmt välkommen med din ansökan till hej@crescando.se

Glöm inte att skicka med ett par exempel på texter du skrivit, är stolt över och som du tycker är relevanta för tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur vi på Crescando jobbar är du varmt välkommen att höra av dig till Malin Sjöman på mejl eller telefon 0733 185990.

PS. Just nu söker vi en skribent för hel- eller visstidsanställning. Vi har inte behov av frilansare för närvarande.

Dela:

OM CRESCANDO

Crescando kommer från latinskans och italienskans crescere som betyder odla och växa. Vi heter Crescando för att vi hjälper B2B-företag växa med smart affärsdrivande marknadsföring: strategier, content och inbound marketing och digital aktivering.

Vi är specialister på B2B-marknadsföring i det digitala sälj- och marknadsföringslandskapet - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.