NU SÖKER VI EN DIGITAL LEAD OCH MARKETING AUTOMATION-EXPERT

Är du vår nya Digital Lead och marketing automation-specialist?

B2B-byrån Crescando söker dig – vår ”go-to-person” för allt inom marketing automation — och framförallt vårt erbjudande kring HubSpot. Du ansvarar för att samla kompetens, best practice och att sätta strukturen för onboarding av nya kunder inför deras arbete med MA. Över tid ser vi dig som ledande i arbetet med att vidareutveckla Crescandos digitala team och tjänster.

Vad innebär rollen?

  • Du driver utvecklingen av Crescandos erbjudande inom HubSpot och marketing automation.
  • Du arbetar löpande med våra kunder för att analysera, utveckla och förfina marknadsföringen med fokus på att växa affären.
  • Du bygger upp strukturer, kompetens och best practice inom marketing automation som hjälper våra kunder att lyckas med sitt inbound-arbete.
  • Du driver och utvecklar det digitala erbjudande kring inbound marketing i form av aktivering och uppföljning i köpta kanaler
  • Du har huvudansvar för Crescandos relation med HubSpot inom ramarna för vårt partnerskap som HubSpot Solutions Partner.

Allt detta gör du tillsammans med erfarna strateger, projektledare och content-producenter i en mängd spännande kundprojekt.

Vad behöver du för att lyckas i rollen?

Ingen kan allt men du behöver ha:

  • Praktisk erfarenhet av att arbeta operativt i MA-system som HubSpot, SharpSpring eller Pardot. 
  • Minst tre års praktisk erfarenhet av marknadsföring och kanske försäljning B2B, gärna från IT-, teknik eller konsultföretag.
  • Kunskap om att kommunicera i digitala kanaler, både egna och köpta; från sociala medier och digital annonsering till leadnurturing och ABM.
  • Erfarenhet av att jobba tillsammans med kund för att sätta KPI:eroch följa upp arbetet.  
  • Förmågan och gnistan att utbilda, inspirera och sälja in värdet av marketing automation.

Vilka är vi?

Crescando består av ett gäng vassa B2B-marknadsförare som alla drivs av att utvecklas tillsammans med varandra och med våra kunder. I det nya normala arbetar vi delvis på kontoret på Munkbron i Gamla Stan, delvis ute hos kund och delvis från våra hemmakontor – med fokus på flexibilitet och samarbete! Vi uppskattar alltid initiativ som kan bidra till en bättre arbetsmiljö eller förslag som gör vår arbetsplats bättre och mer trivsam. Det finns få ämnen som inte har avhandlats i lunchrummet…

Med oss får du chansen att jobba med massor av spännande företag som alla har ambitionen att växa med oss. Du får lära dig mer om B2B-marknadsföring av våra seniora marknadsförare samtidigt som du får svängrum att bidra med egen kunskap och kreativitet i vårt utvecklingsarbete. Helt enkelt en unik möjlighet att växa med oss och på sikt axla ett allt större ansvar!

Mer om oss: www.crescando.se 

Så söker du

Varmt välkommen med din ansökan tillhej@crescando.se 

Glöm inte att skriva några rader och berätta om varför du är rätt för rollen – och gärna med exempel på ett projekt som du drivit, som lett till fler eller bättre affärer och som du är extra stolt över!

Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Malin på malin@crescando.se eller 0733 185990. 

 

Dela:

OM CRESCANDO

Crescando kommer från latinskans och italienskans crescere som betyder odla och växa. Vi heter Crescando för att vi hjälper B2B-företag växa med smart affärsdrivande marknadsföring: strategier, content och inbound marketing och digital aktivering.

Vi är specialister på B2B-marknadsföring i det digitala sälj- och marknadsföringslandskapet - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.