NU SÖKER VI EN MARKETING AUTOMATION-EXPERT

Är du vår nya marketing automation-specialist?

B2B-byrån Crescando söker dig – vår ”go-to-person” för allt inom marketing automation, framförallt kopplat till vårt erbjudande runt HubSpot.

Vad innebär rollen?

  • Du driver utvecklingen av Crescandos erbjudande inom marketing automation och HubSpot.
  • Du bygger upp strukturer, kompetens och samlar ”best practice” inom marketing automation som hjälper våra kunder att lyckas med sitt inbound-arbete.
  • Du arbetar löpande med våra kunder för att analysera, utveckla och förfina marknadsföringen med fokus på att växa affären.
  • Du har huvudansvar för Crescandos relation med HubSpot inom ramarna för vårt partnerskap som HubSpot Solutions Partner.

Allt detta gör du tillsammans med erfarna strateger, projektledare och content-producenter i en mängd spännande kundprojekt!

Vad behöver du för att lyckas i rollen?

  • Minst två års praktisk erfarenhet av marknadsföring och kanske försäljning B2B, gärna från IT-, teknik, SaaS eller konsultföretag.
  • Praktisk erfarenhet av att arbeta operativt i HubSpot på byrå eller marknadsavdelning
  • Erfarenhet av att jobba tillsammans med kund eller den interna organisationen för att sätta KPI:er och följa upp arbetet.
  • Förmågan och gnistan att utbilda, inspirera och bidra i arbetet med att sälja in värdet av marketing automation och digital marknadsföring.

Vilka är vi?

Crescando består av ett gäng vassa B2B-marknadsförare som alla drivs av att utvecklas tillsammans med varandra och med våra kunder. Med oss får du chansen att jobba med massor av spännande företag som alla har ambitionen att växa med oss. Du får lära dig mer om B2B-marknadsföring av våra seniora marknadsförare samtidigt som du får svängrum att bidra med egen kunskap och kreativitet i vårt utvecklingsarbete. Helt enkelt en unik möjlighet att växa med oss och på sikt axla ett allt större ansvar!

Idag arbetar vi i en hybrid miljö med vårt kontor på Munkbron i Gamla Stan som bas. Vi uppskattar alltid initiativ som kan bidra till en bättre arbetsmiljö eller förslag som gör vår arbetsplats bättre och mer trivsam!

Varmt välkommen med din ansökan på hej@crescando.se eller med Easy Apply på LinkedIn!

Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande så vänta inte för länge med din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Malin på malin@crescando.se eller 0733 185990.

 

Dela:

OM CRESCANDO

Crescando kommer från latinskans och italienskans crescere som betyder odla och växa. Vi heter Crescando för att vi hjälper B2B-företag växa med smart affärsdrivande marknadsföring: strategier, content och inbound marketing och digital aktivering.

Vi är specialister på B2B-marknadsföring i det digitala sälj- och marknadsföringslandskapet - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.