NU SÖKER VI EN GROWTH MARKETER

Är du vår nya datadrivna marknadsförare (Growth Marketing)?

Vi söker dig som vill jobba operativt med att utveckla våra kunders digitala aktivering, leadsgenerering och uppföljning

Vi letar efter dig som

 • Ser digital marknadsföring och Growth Marketing som din självklara hemmaplan där du trivs och vill fortsätta utvecklas.
 • har praktisk erfarenhet av att aktivera och optimera marknadsföringen i alla digitala kanaler, både egna och köpta, såsom sociala medier, Google Ads, IP-styrd annonsering, digitala nyhetsbrev etc.
 • har ett tydligt drag av Growth Hacker och tycker om att gräva ner dig i siffrorna för att följa upp, analysera och löpande vidareutveckla marknadsföringen.
 • känner dig trygg med organisk sökordsoptimering, både grundläggande analys och uppföljning och hur detta påverkar det löpande content-arbetet.
 • har akademisk utbildning eller motsvarande inom marknadsföring, digital kommunikation eller marketing automation.
 • har 2 års praktisk erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler.

  Har du dessutom jobbat hands-on med Marketing Automation i verktyg som SharpSpring, Hubspot, Pardot, ActOn eller liknande är det ett stort plus.

Vi erbjuder dig

Möjlighet att utvecklas på en pricksäker B2B-byrå i tillväxt. Du får  jobba med många spännande företag med ambitioner. Du får lära dig mer om B2B-marknadsföring av våra seniora marknadsförare samtidigt som du får svängrum att bidra med egen kunskap och kreativitet i vårt och inte minsta våra kunders utvecklingsarbete. Vi erbjuder en bred mix av självständigt arbete i våra kundprojekt och i vårt egna marknadsförings- och försäljningsarbete. Målet är att du över tid blir vår och våra kunders självklara “go-to-person” och källa till inspiration och kunskap  när det kommer till digital aktivering och Growth Marketing.

Du trivs hos oss om du

 • Är självgående och nyfiken på att lära dig nytt
 • Tycker om att skapa strukturer och driva egna projekt/initiativ
 • Gärna kavlar upp ärmarna både när det gäller att ta eget ansvar i våra kundleveranser och att utföra enklare arbetsuppgifter
 • Drivs av att dela med dig av dina kunskaper inom praktisk Inbound Marketing och insikter som får våra kunder att växa.
 • Gillar att bygga personliga och affärsmässiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners
 • Ser det som en självklarhet att leverera med kvalitet, enligt tidplan och utsatt budget

Varmt välkommen med din ansökan till hej@crescando.se

Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande. Tyvärr har vi svårt att besvara frågor på telefon men skicka gärna ett mail till adressen ovan om det är något du undrar över!

PS. Just nu söker vi en person för hel- eller deltidsanställning. Vi har inte behov av frilansare för närvarande.

Dela:

OM CRESCANDO

Vi på Crescando hjälper B2B-företag bygga relationer och varumärken som leder till mer affärer i det nya marknadsföringslandskapet.

Vi är specialister på B2B-marknadsföring - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.

Hos oss hittar du det stöd du behöver för att växa dina affärer oavsett om det handlar om strategisk rådgivning, löpande content-produktion eller digital marknadsföring och Inbound Marketing.

KONTAKTA OSS