MARKETING AUTOMATION-SPECIALIST

Är du vår nya marketing automation-specialist?

B2B-byrån Crescando söker dig – vår ”go-to-person” för allt inom marketing automation. Du som ansvarar för att samla kompetens, best practice och att sätta strukturen för onboarding av nya kunder inför deras arbete med MA!

Vad innebär rollen?

 • Du driver utvecklingen av Crescandos arbete inom marketing automation.
 • Du arbetar löpande med våra kunder för att analysera, utveckla och förfina marknadsföringen med slutmålet att växa affären.
 • Du bygger upp strukturer, kompetens och best practice inom marketing automation som hjälper våra kunder att lyckas med sitt inbound-arbete.
 • Du har en aktiv roll i införsäljningen av inbound marketing till nya och befintliga kunder.
 • Du driver egna projekt, tar egna initiativ och ansvar i kundleveranser och bidrar till att driva det interna arbetet.
 • Du bygger personliga och affärsmässiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners.

Allt detta gör du tillsammans med erfarna strateger, projektledare och content-producenter i en mängd spännande kundprojekt.

Vad behöver du för att lyckas i rollen?

Ingen kan allt, men du behöver ha:

 • Praktisk erfarenhet av att arbeta operativt i MA-system som Hubspot, SharpSpring eller Pardot. Har du dessutom tagit första kontakt för kvalificering av leads är detta ett plus.
 • Minst tre års praktisk erfarenhet av marknadsföring och kanske försäljning B2B, gärna från IT-, teknik eller konsultföretag.
 • Kunskap om att kommunicera i digitala kanaler, både egna och köpta; från sociala medier och digital annonsering till lead nurturing och ABM.
 • Erfarenhet av att jobba tillsammans med kund för att sätta KPI:er och följa upp arbetet.
 • Förmågan och gnistan att utbilda, inspirera och sälja in värdet av marketing automation.

Vilka är vi?

Crescando består av ett gäng vassa B2B-marknadsförare. Vi kanske inte har något biljardbord på kontoret, men vi har kul när vi jobbar tillsammans! Som alla andra jobbar vi just nu på distans men har tighta avstämningar och inspirationsträffar, digitala drinkar, frågesport och promenader med kollegor för att hålla teamkänslan uppe. Vi uppskattar alltid initiativ som kan bidra till en bättre arbetsmiljö eller förslag som gör vår arbetsplats bättre och mer trivsam. Det finns få ämnen som inte har avhandlats i lunchrummet…

Med oss får du chansen att jobba med massor av spännande företag som alla har ambitionen att växa med oss. Du får lära dig mer om B2B-marknadsföring av våra seniora marknadsförare samtidigt som du får svängrum att bidra med egen kunskap och kreativitet i vårt utvecklingsarbete. Helt enkelt en unik möjlighet att växa med oss och på sikt axla ett allt större ansvar!

Så söker du tjänsten

Skicka din ansökan direkt till oss på hej@crescando.se!  Annonsen finns också på LinkedIn där du har möjlighet att söka direkt: Länk till annonsen på LinkedIn>>

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande. Tyvärr har vi svårt att besvara frågor på telefon men skicka gärna ett mejl till malin@crescando.se om det är något du undrar över!

PS. Just nu söker vi en person för hel- eller deltidsanställning. Vi har inte behov av frilansare för närvarande.