Vikten av bra text – Crescando blir ännu fler

Malin Sjöman

Efter att nyligen ha välkomnat Wilhelm till teamet har det nu blivit dags för ytterligare förstärkning. Möt vår nya marknadskonsult Gustav Tranback.

Utan bra innehåll fallerar din content marketing direkt, det hörs redan på namnet. Bra innehåll innefattar dock mer än bra innebörd. Självklart kan det tyckas att det är vad som sägs som är det viktiga, och visst ligger det något i det. Men om det inte sägs på rätt sätt så kan ofta stora delar av budskapet gå förlorat. Vikten av en bra och välformulerad text ska därför inte förbises, och definitivt inte nedprioriteras.

Crescandos nytillskott Gustav Tranback, som har en bakgrund som både reporter och copywriter, betonar vikten av valet av ord:

– För att nå fram med det du vill ha sagt och intressera och engagera så många som möjligt tycker jag att det är minst lika viktigt hur, som vad du säger. Väg dina formuleringar på guldvåg och gå igenom din text en extra gång för att se till att du för fram ditt budskap på bästa tänkbara vis.

Gustav har flerårig erfarenhet av textproduktion, både som dagstidningsreporter och copywriter, och bidrar därmed med en stor kompetens kring hur du engagerar och intresserar din mottagare på bästa sätt.

Vi på Crescando hälsar Gustav varmt välkommen till oss. Vill du läsa Gustavs första alster på B2B-bloggen hittar du det här. Vill du istället veta mer om hur Gustav kan hjälpa dig med hur du bäst når din målgrupp, kontakta honom på gustav@crescando.se– eller kom förbi och säg hej direkt till honom på Munkbron 3.

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Arbetar du på ett traditionellt B2B-företag där det finns förväntningar på att driva events och göra klassiska produktblad, samtidigt som du och ditt team ska få företaget att arbeta mer…

Läs vidare

När vi precis tagit klivet in i ett nytt spännande år och dessutom ett helt nytt decennium är det ett bra tillfälle att stanna upp och reflektera över vad vi…

Läs vidare