Hoppa till innehåll

#10 – Så jobbar du smartast med bilder och grafik i din B2B-marknadsföring

Malin Sjöman

Många gånger lägger vi betydligt mer tid i marknadsförings- och content-arbetet på att formulera oss väl i skrift än på att visualisera det vi har att säga. Ändå har vi fått lära oss att rätt bild kan säga mer än tusen ord. Så vilken roll spelar egentligen foton och grafik när det kommer till B2B-marknadsföring och den digitala upplevelsen?

I avsnittet pratar Maria Hagman med Crescandos AD Magnus Wigg om vikten av att använda bilder för att nå fram med ditt budskap. Hur undviker du att bli för generisk i din visuella kommunikation och vad behöver du tänka på för att sticka ut i bruset?

 

Lyssna här!

Hur använder du bilder och grafik i din kommunikation? När är bilder absolut nödvändigt, och när är det helt okej att skippa dem?
Hör gärna av dig och dela med dig av dina tankar!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

account based marketing som strategi - B2B-podden

ABM handlar om att fokusera våra marknadsinsatser mot utvalda konton. Crescandos VD Malin pratar med Anna Jäger på Sinch om framgångsfaktorer och fallgropar med strategin.

Läs vidare

Fem sätt för marketing automation crescando

Marketing automation hjälper dig att bland annat automatisera rutinmässiga uppgifter inom B2B-marknadsföring. Så här kan du använda ditt system.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration