OM OSS

MARKNADSKONSULTER MED HELHETSSYN

B2B-marknadsföring är inte som konsumentmarknadsföring. Besluten involverar fler, säljprocessen är längre och kunddialogen djupare. Produkterna och tjänsterna är ofta mer komplexa och kräver större förståelse för målgrupp och behov. Att marknadsföra till professionella köpare kräver långsiktighet, helhetssyn och ett gediget intresse för affärer. Vi på Crescando har alla gedigen erfarenhet av B2B-marknadsföring. Tillsammans erbjuder vi dig en senior men samtidigt ung och snabbfotad samarbetspartner med helhetssyn på marknadsföring och försäljning.

MALIN SJÖMAN

Senior Marknadskonsult & VD

Malin har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och produktledning inom B2B i 20 år. Hon har bred erfarenhet från internationella storföretag och små entreprenöriella bolag. Hon har varit marknadschef på telekomoperatören 3 med ansvar för produktledning och marknadsföring mot företagssegmentet och har internationell erfarenhet av att bygga och leda en produktledning på Ericsson i Asien. Idag är Malin kommunikationsstrateg , marknadskonsult, skribent och en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare. Hon har en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi.

malin@crescando.se
Malin på LinkedIn

ANNA LINDMAN

Senior Marknadskonsult

Anna har arbetat med B2B marknadsföring sedan 2011, senast på DHL. Med många års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation, kombinerar operativa kunskaper med strategiskt kunnande. Något Anna tar med sig från de projekt, kampanjer och events som hon genomfört är vikten av ett bra förarbete, ett tydligt syfte och att arbeta krossfunktionellt i organisationen. Detta för att få med den röda tråden genom hela projektet. Anna fokuserar på kundresan, matchar rätt budskap och målgrupp (persona) till rätt kanaler. Hon har en filkand. i ekonomi med inriktning marknadsföring från högskolan i Halmstad samt en magister i Design Management från högskolan i Kalmar.

anna@crescando.se
Anna på LinkedIn

LOUISE MATTSSON

Senior Marknadskonsult

Louise är marknads- och kommunikationsspecialist med gedigen erfarenhet av att driva små- och storskaliga projekt inom B2B. Louise har bevisad förmåga att hantera kundrelationer inom både svenska och internationella organisationer. Hennes specialiteter är bland annat att utarbeta marknadsföringsstrategier samt operativt leda och implementera aktiviteter kopplade till inbound marketing och content marketing. Hon har studerat kommunikation och business management vid bland annat Umeå Universitet och IHM.

louise@crescando.se
Louise på Linkedin

FREDRIK B NILSSON

Senior skribent och marknadskonsult

Med basen i journalistik och kommunikation arbetade Fredrik för svenska B2B-tidningar inom upplevelseindustrin och finansbranschen och för utländska publikationer som Billboard Magazine sedan 1990-talet. Dessutom med affärsutveckling och innovation inom utbildningsbranschen som en viktig del i omställningen från traditionell till online-baserad undervisning. Fredriks examen i kommunikation och företagsekonomi är signerad Örebro Universitet och Karl Franzens Universität, Österrike.

fredrik@crescando.se
Fredrik på LinkedIn

AMY SIMONSON

Marknadskonsult digitala kanaler & verktyg

Amy har tvärvetenskaplig bakgrund och är utbildad marknadsförare och systemvetare vid Stockholms Universitet. Hon är specialiserad på digital marknadsföring för B2B-bolag, framförallt inom IT och tech och tror på styrkan i att kombinera sina kunskaper om kommunikation, marknadsföring och teknik till en helhet. Amy har god systemvana och gedigen erfarenhet av marketing automation. Hon arbetar även med digital aktivering på såväl strategisk som operativ nivå.

amy@crescando.se
Amy på LinkedIn

David Friedman - Copy writer Skribent engelska Crescando

DAVID FRIEDMAN

Skribent och content-producent - engelska

David skriver engelskt innehåll åt nordiska IT-bolag. 2007 lämnade han soliga Florida för att bosätta sig i Sverige med sin fru och plugga språk på Lunds universitet. Numera är han en av de få amerikaner som lika gärna kommunicerar på svenska som på engelska. Som teknikentusiast läser David gärna om den senaste tekniken samtidigt som han testar den själv. Det gör att han lättare kan förstå sig på kundernas lösningar och skriva välinformerade och engagerande texter om allt från molntjänster till videostabilisering. David har även översatt boken Den digitala arbetsplatsen från svenska till engelska.

david@crescando.se

MAGNUS WIGG

Art Director

Magnus har arbetet med B2B-kommunikation och marknadsföring sedan 1997. Han har ett brinnande intresse för telekom- och IT-branschens snabba utveckling kombinerat med bred erfarenhet från B2B-företag inom de flesta sektorer. Magnus har genom åren skapat grafiska profiler och satt färg och form på allt från årsredovisningar och direktmarknadsutskick till banners och webbplatser. Han är i grunden civilekonom med marknadsföringsinriktning från Stockholms Universitet.

magnus@crescando.se

KONTAKTA OSS