ERBJUDANDE

CONTENT OCH INBOUND MARKETING SOM FÅR DITT FÖRETAG ATT VÄXA

Vi på Crescando hjälper B2B-företag bygga varumärken och relationer som leder till mer affärer i det nya marknadsförings- och säljlandskapet. Vi är specialister på B2B-marknadsföring - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.

När en allt större andel av B2B-köpen börjar på nätet ställs nya krav på din marknadsföring. De digitala köpmönstren erbjuder stora möjligheter för den som använder dem rätt. Därför blir kunskapsbaserad marknadsföring, content marketing och inbound marketing allt viktigare i kommunikationsmixen. Hos oss hittar du det stöd du behöver för att växa dina affärer oavsett om det handlar om strategisk rådgivning, löpande content-produktion eller digital marknadsföring och inbound marketing.

VÄLKOMMEN ATT LÄSA MER OM VÅRA TJÄNSTER

Marknadsstrategi B2B

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och framgångsrika affärer.
Läs vidare

Content Marketing B2B

Bygg relationer, varumärken och affärer med riktad kundkommunikation, digital marknadsföring och content marketing som engagerar.
Läs vidare

Marketing automation

Effektivisera marknadsföringen och automatisera företagets dialog med leads och kunder i olika marknadsföringskanaler med marketing automation.
Läs vidare

Digital marknadsföring B2B

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer med målinriktad leadsgenerering, rätt verktyg, tydliga mätpunkter och smart uppföljning.
Läs vidare