EBÖCKER OCH GUIDER

Vi har samlat kunskap och inspiration om B2B-marknadsföring
som du enkelt kan ladda ner och ta med dig.

BRIEFMALL: SÅ BESTÄLLER DU MARKNADSFÖRINGSPROJEKT OCH KAMPANJER

Ladda hem mallen och fyll i för en tydligare beställning av marknadsföringsprojekt och kampanjer. Briefenmallen är en grund som du anpassar till varje enskild aktivitet. Det är bara att lägga till och dra ifrån.

EBOK: ACCOUNT BASED MARKETING I SEX STEG

Det finns många strategier att välja inom B2B-marknadsföringen. Här förklarar vi vad ABM är, för vilka sorters B2B-företag den kan skapa stora värden över lång tid och hur du kommer igång och förbättrar arbetet.

DIN GUIDE TILL INBOUND MARKETING

Vi förklarar grunderna till inbound marketing och varför det nya sättet att jobba med marknadsföring vunnit mark i B2B-företag de senaste åren. Du får också handfasta tips på hur du kommer igång med ditt inbound-arbete i åtta steg för att skapa mer affärer.

VÄSSA DIN MARKNADSFÖRING MED HJÄLP AV DINA KUNDER

Nöjda kunder är ett av de viktigaste verktygen vi har för att bygga förtroende och utveckla relationen till nya potentiella kunder. Vi har samlat våra bästa tips på hur du kan dra nytta av dina befintliga kundrelationer i din B2B-marknadsföring.

MER AFFÄRER NÄR MARKNAD OCH SÄLJ SAMARBETAR

Det blir alltmer självklart att marknad och sälj måste jobba tillsammans för att företaget ska lyckas i det digitala landskapet. I eboken får du och dina kollegor konkreta råd för att skapa bra förutsättningar för ett närmare samarbete mot gemensamma mål.

SÅ LYFTER PERSONAS DIN CONTENT MARKETING

För att skapa kommunikation som engagerar och bygger förtroende måste vi förstå våra kunder inte bara som företag utan som verkliga individer. Ett värdefullt verktyg i arbetet med att lära känna målgruppen är Personas. Vi tipsar om hur du kommer igång.

CONTENT MARKETING I PRAKTIKEN

Med content marketing hjälper du företagets kunder framåt på sin köpresa, från utmaning till lösning. För att skapa relevant och engagerande innehåll blir det viktigt att hitta nya sätt att engagera hela organisationen i arbetet. Vi ger dig tipsen på hur!

FEM DIGITALA SPANINGAR FÖR DIN B2B-MARKNADSFÖRING

Förändrade köpbeteenden och alltmer digitala kundresor har påverkat B2B-marknadsföringen från grunden. Vi bjuder på fem spaningar kring hur dagens B2B-företag utvecklar sin marknadsföring och kunddialog med digitala köpresor i fokus.

SÅ TAR DU FRAM EN MARKNADSPLAN B2B: STEGVISA TIPS OCH MALLAR

Marknadsplaner inom B2B-företag kan se mycket olika ut och formatet är egentligen oväsentligt. Det viktiga är att planen blir en kompass och stöd i din verksamhet. Guiden ger dig stegvisa tips och konkreta mallar för hur du kan bygga upp din marknadsplan.

MER INSPIRATION OM SMARTARE B2B-MARKNADSFÖRING

Mest lyssnade artiklar om B2B-marknadsföring

De 7 mest lyssnade artiklarna om B2B-marknadsföring

Visst vet du att du kan lyssna på våra artiklar också? Här är de 7 mest lyssnade artiklarna från april 2023 till mars 2024.

Läs vidare

ERBJUDANDE: MARKNADSFÖRING SOM VÄXLAR UPP DINA AFFÄRER

Content Marketing B2B

Bygg relationer, varumärken och affärer med riktad kundkommunikation, digital marknadsföring och content marketing som engagerar.
Läs vidare

Digital marknadsföring B2B

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer med målinriktad leadsgenerering, rätt verktyg, tydliga mätpunkter och smart uppföljning.
Läs vidare

Utbildning & Workshops

Vidga vyerna, fyll på med kunskap och inspiration. Stärk företagets konkurrenskraft genom att ta dig och din marknadsföring till nästa nivå.
Läs vidare