UTBILDNINGAR & WORKSHOPS

UTBILDNINGAR & WORKSHOPS SOM UTVECKLAR OCH INSPIRERAR

Förutsättningarna för hur B2B-företag gör affärer förändras snabbt i dagens sälj- och marknadslandskap. Genom att kontinuerligt fylla på med ny kunskap och ta del av hur andra arbetar blir du mer framgångsrik i ditt marknadsföringsarbete.

Våra utbildningar och workshops hjälper dig att möta utmaningarna inom B2B-marknadsföring, kundkommunikation och leadsgenerering. Det kan handla om att utveckla arbetet med personas, öka insikten om hur du stärker samarbetet mellan marknad och sälj eller om du får din content och inbound marketing att bidra till fler affärer. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser och workshops inom B2B-marknadsföring.

HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER!

MASTERCLASS B2B-MARKETING

I samarbete med Resumé Akademi

Förutsättningarna för hur B2B-företag gör affärer har förändrats snabbt. De flesta köp börjar på nätet och beslutsfattare gör allt mer av sin köpresa på egen hand i digitala kanaler. Denna utbildning i modern B2B-marknadsföring ger dig fördjupade kunskaper i hur du tar fram en kommunikationsstrategi och marknadsplan, använder tydliga budskap, arbetar med kundinsikt, inbound marketing och content marketing efter en tydlig process. Ta del av hela programmet och anmäl dig via Resumé akademi.

När? Nytt datum annonseras under våren
Var?
Centralt i Stockholm

first-quote-purple

Mycket nyttig och bred kurs som jag önskar att fler i organisationen följt med på. Jättebra med mycket fokus på Inbound Marketing!

– deltagare Masterclass B2B-marketing

FÖRETAGSANPASSADE KURSER OCH WORKSHOPS

Är ni fler som vill inom företaget som vill ta del av utbildningen ordnar vi gärna en företagsanpassad kurser och föreläsning. Vi sätter samman ett anpassat program utifrån på ditt företags behov och utmaningar. Utbildningarna genomförs oftast på plats ute på företaget men kan också hållas i våra lokaler. Form, innehåll och omfattning styrs beroende på vad vi tillsammans kommer fram till – alltifrån kortare inspirationsföreläsningar på 1-2 timmar till workshopupplägg under en eller flera halvdagar.

first-quote-green

Malin Sjöman inspirerade och berörde ämnena med en grym kvalitet och inspiration!

– deltagare Marknadskommunikation Fördjupning, Berghs School of Communication

LÄS MER OM VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Marknadsstrategi B2B

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och framgångsrika affärer.
Läs vidare

Content Marketing B2B

Bygg relationer, varumärken och affärer med riktad kundkommunikation, digital marknadsföring och content marketing som engagerar.
Läs vidare

Digital marknadsföring B2B

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer med målinriktad leadsgenerering, rätt verktyg, tydliga mätpunkter och smart uppföljning.
Läs vidare