Hoppa till innehåll

#11 – Inhouse eller byrå – vad är rätt väg för din marknadsorganisation?

Malin Sjöman

Funderar du på om du ska ta hjälp av en byrå eller rigga för att du ska kunna sköta allting inhouse i din egen marknadsorganisation? De senaste åren har vi sett en trend i att allt fler, framförallt större företag, väljer att bygga upp interna organisationer för att planera, producera och aktivera sitt innehåll och sina marknadsföringsbudskap. Inhouse eller byrå – finns det ett rätt eller fel som gäller för alla B2B-företag?

I inslaget pratar Maria Hagman med Malin Sjöman, VD, och Wilhelm von Sydow, skribent och content-producent på Crescando om vägvalet mellan att bygga en stark inhouse-funktion och att ta in extern hjälp från en byrå i content marketing-arbetet. Finns det funktioner du alltid ska ha inhouse och var tar du bäst hjälp utifrån? Och ser vi en trend som liksom så många andra kommer svänga tillbaka om några år?

 

Lyssna här!

Har du full styrka inhouse för din marknadsföring? Vilka delar skulle du vilja ta extern hjälp med?
Hör gärna av dig och dela med dig av dina tankar!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Var hittar du inspiration? Vi ger våra personliga tips på källor för information och inspiration inom marknadsföring. Det handlar om böcker, sajter, nyhetsbrev och en podd.

Läs vidare

B2B-podden om thought leadership, kunskapsledarskap med Malin Bodolla

Vad är thought leadership – kunskapsledarskap – och hur kan du ta marknadsposition inom B2B genom strategin? Lyssna på B2B-podden med Litiums CMO Malin Bodolla och Crescandos VD Malin Sjöman.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration