Hoppa till innehåll

#4 – Är det någon skillnad mellan B2B och B2C kommunikation?

Malin Sjöman

I takt med att den professionella köpresan blir allt mer digital närmar sig det online-beteende vi har i vår professionella roll det vi har som privatpersoner. Hur påverkar det hur vi som B2B-marknadsförare kommunicerar med vår målgrupp av leads och kunder? Påverkar förändringen hur vi behöver rikta våra budskap och vårt innehåll? Och försvinner skillnaderna mellan B2B- och B2C- kommunikationen?

I poddinslaget diskuterar Maria Hagman, projektledare och Fredrik B Nilsson, skribent och content-producent på Crescando, skillnaderna och likheterna mellan B2B- och B2C-kommunikation. Kanske finns det till och med en hel del vi kan lära av varandra över gränserna?

 

Lyssna här!

Vilka skillnader ser du mellan B2C och B2B? Föredrar du någon av dem? Har du tips och trix?
Hör gärna av dig och dela med dig av dina tankar!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Var hittar du inspiration? Vi ger våra personliga tips på källor för information och inspiration inom marknadsföring. Det handlar om böcker, sajter, nyhetsbrev och en podd.

Läs vidare

B2B-podden om thought leadership, kunskapsledarskap med Malin Bodolla

Vad är thought leadership – kunskapsledarskap – och hur kan du ta marknadsposition inom B2B genom strategin? Lyssna på B2B-podden med Litiums CMO Malin Bodolla och Crescandos VD Malin Sjöman.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration