Hoppa till innehåll

#5 – En egen podd som del av din B2B-marknadsföring

Malin Sjöman

Det kan kännas som att alla vill ha en egen podd och att världen översvämmas av privatpersoner, influencers, medieproducenter och andra företag som lanserar poddar inom olika områden. Behövs det verkligen fler poddar? Och vad krävs för att en nischad B2B-podd ska tränga igenom bruset och få genomslag i målgruppen?

I poddinslaget diskuterar Crescandos projektledare Maria Hagman och content-producent Wilhelm von Sydow möjligheterna och fördelarna med att låta en egen podd bli ett inslag i det egna marknadsföringsarbetet. Hur stort åtagande är det egentligen att dra igång en B2B-podd? Och vad krävs för att du ska lyckas?

 

Lyssna här!

Är podd helt överspelat? Poddar du eller någon av dina konkurrenter? Hur skulle en podd passa i din B2B-marknadsföring, och vad skulle den handla om? Hör gärna av dig och dela med dig av dina tankar!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Var hittar du inspiration? Vi ger våra personliga tips på källor för information och inspiration inom marknadsföring. Det handlar om böcker, sajter, nyhetsbrev och en podd.

Läs vidare

B2B-podden om thought leadership, kunskapsledarskap med Malin Bodolla

Vad är thought leadership – kunskapsledarskap – och hur kan du ta marknadsposition inom B2B genom strategin? Lyssna på B2B-podden med Litiums CMO Malin Bodolla och Crescandos VD Malin Sjöman.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration