Hoppa till innehåll

#6 – Hur blir du en bra beställare mot byrå?

Malin Sjöman

Ett byråsamarbete kan vara helt fantastiskt när allt klaffar men bli riktigt jobbigt om det inte fungerar som du hade hoppats. Många gånger är orsaken till ett kraschat samarbete att förväntningarna på vad som ska göras och varför inte är helt synkade. Andra gånger är rollfördelningen inte helt tydlig. I en väl fungerande relation mellan beställare och byrå jobbar alla som ett integrerat team, med samma mål och en tydlig vision om vad man ska åstadkomma tillsammans.

I avsnittet diskuterar Maria Hagman och Anna Lindman, båda projektledare på Crescando, sina erfarenheter från både byrå- och köparsidan och vad som krävs för att få till ett tight och bra samarbete mellan byrå och köpare. Vad behöver du tänka på i utvärderingen av en ny byrå? Hur gör du för att vara en tydlig beställare? Vad är en brief? Och vad är egentligen skillnaden mellan projekt- och produktkrav?

Lyssna här!

Har du ett byråsamarbete och i så fall vad tycker du är viktigast? Hur agerar du som köpare? Vad tycker du är viktigt i val av byrå?
Hör gärna av dig och dela med dig av dina tankar!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Var hittar du inspiration? Vi ger våra personliga tips på källor för information och inspiration inom marknadsföring. Det handlar om böcker, sajter, nyhetsbrev och en podd.

Läs vidare

B2B-podden om thought leadership, kunskapsledarskap med Malin Bodolla

Vad är thought leadership – kunskapsledarskap – och hur kan du ta marknadsposition inom B2B genom strategin? Lyssna på B2B-podden med Litiums CMO Malin Bodolla och Crescandos VD Malin Sjöman.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration