Hoppa till innehåll

Podd: Befinner sig content marketing i kris?

Gustav Tranback

I senaste avsnittet av Content-spanarna i KNTNT Radio diskuterar Malin Sjöman, Pia Tegborg och Thomas Barregren Marsha Lindsays påstående att det just nu pågår en content-kris. Finns det något belägg för det här kraftuttrycket eller är det bara effektsökeri?

Under EFFWorks i London för ett par veckor sedan talade Marsha Lindsay från BrandWorks University om det som enligt henne är en pågående Content Marketing-kris. Till grund för påståendet ligger en studie framtagen av just BrandWorks University. Det här låter självklart ganska skrämmande, men finns det någon sanning i tesen?

I senaste inslaget av Content-spaning utgår diskussionen från just Marsha Lindsays presentation på EFFWorks. Trots att alla tre spanare är eniga om att flera av Marshas argument för utmaningarna Content Marketing står inför idag stämmer är de alla ganska ovilliga att köpa hennes slutsats rätt av. Lyssna på senaste avsnittet av Content-spanarna och ta del av hur Malin, Pia och Thomas ser på content marketing idag och i framtiden.

Lyssna här!

Lyssna här - liten

Har du tankar kring det som diskuteras i podden? Eller har du kanske en helt annan syn på det som diskuteras? Tveka inte att höra av dig till oss!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

content marketing B2B

Vi har glädjen att hälsa Anette Jermert varmt välkommen till team Crescando! Hon har lång erfarenhet inom marknad med flertal olika roller - senast som strategisk ansvarig och ledare för

Läs vidare

Köpare på alla nivåer gör allt mer av sin kundresa i digitala kanaler. Då är det viktigt att sälj och marknad jobbar tätt tillsammans. En SDR kan vara lösningen när

Läs vidare

Följ bloggen via epost

Sök i bloggen