Hoppa till innehåll

Nu blir vi Crescando

Wilhelm von Sydow

Sedan 2013 har vi hjälpt B2B-företag att bygga relationer, varumärken och affärer i det nya marknadsföringslandskapet. Genom att byta namn vill vi ännu tydligare positionera oss som B2B-byrån som hjälper företag att växa. Därför blir Hägvall & Sjöman nu Crescando.

Vi är varken en författarduo eller advokater…

Kommer du ihåg första gången du kom i kontakt med oss? Då har du förmodligen efteråt försökt erinra dig om vårt företagsnamn. ”Vad var det de hette nu igen… Det var två namn. Hmm, lite som Sjöwall Wahlöö, fast ändå inte…”.

Även för oss som jobbar här har det blivit knepigt ibland – inte minst när vi fått bokstavera vår URL och våra mailadresser. ”Det är ett g i Hägvall, fast utan prickarna på ä. Och inga prickar på ö i Sjöman heller. Precis – hagvallsjoman! Nej, inte dubbel-v i hagvall.”

För att inte tala om förvirrade mejl från suspekta avsändare som vill komma i kontakt med ”Haegvall & Sailor”…

Därför är det nu dags för ett nytt företagsnamn som inte minner om kända författarpar eller för tankarna till advokatbyråer. Ett namn som faktiskt säger något om det vi gör.

… men vi hjälper dig att växa

Ända sedan starten har vi haft som affärsidé att hjälpa B2B-företag bygga relationer, varumärken och affärer i det nya marknadsföringslandskapet – men hur trycker man in allt det i ett namn?

Det vi verkligen gör är att vi hjälper företag växa sina affärer. Att bygga relationer och varumärken är viktiga steg på vägen. Vi vred och vände på ord, meningar och uttryck. Försökte hitta metaforer och smarta allitterationer. Till sist tog vi hjälp av ett latinlexikon.

Därför blir vi Crescando

Crescere är latin för ”att växa”. På italienska kan det också betyda odla och blomstra. De flesta känner nog dessutom igen ordet genom den musikaliska termen crescendo – när musiken tilltar i styrka. Det var här idén till vårt nya namn föddes.

Med vår hjälp kan du stärka din affär och få den att växa. Samtidigt som du odlar dina relationer och får ditt varumärke att blomstra.

Ett italienskt crescendo med en skandinavisk touch.

Nu blir vi Crescando.

Crescando hjälper dig att växa din affär. Vill du veta mer om hur vi arbetar? Kontakta oss! Eller vill du bara ta ett samtal med oss över en kopp varm choklad? Kom då förbi vårt kontor i Gamla stan. Adressen är Munkbron 3. Välkommen!

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Så engagerar du din målgrupp effektivt genom kundinsikt och en noggrant definierad budskapsplattform.

Läs vidare

B2B-podden om vad som krävs av B2B-företag för att lyckas med omställningen till mer och mer digital handel.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration