Hoppa till innehåll

Crescando erbjuder digitala happenings som tjänst – LIVE, inspelat eller strömmat

Fredrik B Nilsson

> Vill du hellre lyssna på inlägget, klicka här!

Det senaste året har vi vant oss vid att träffas digitalt – både i möten one-to-one och i större sammanhang. Livet vid skärmen kommer att fortsätta även när alla är vaccinerade och därför skruvar Crescando upp tempot för att erbjuda genomtänkta tillställningar online. Som en del av vårt kompletta inbound marketing-erbjudande kan vi nu hjälpa dig att nå ut med allt från enkla men snygga online-möten och digitala event till regelrätta live-sändningar med Hollywood-kvalitet.

Tillgången till digitala kanaler det senaste decenniet har gjort att allt fler kan nå ut med ljud och bild. Microsofts satsning har accelererat för att göra Teams till plattformen som ska göra varje licensägare till en semi-TV-producent. Och visst är det fantastiskt; det vi inte trodde var möjligt 2011 är två knapptryckningar bort 2021.

Det har visat sig att online-kommunikation fungerar! Ett möte med en potentiell leverantör i en sändning ökar förtroendet och hjälper till på resan mot beslut. Det företag som riktar sig direkt till dig och som svarar på dina specifika frågor i en efterföljande chatt, har du lättare att acceptera och samarbeta med. I en rapport från oktober 2020 konstaterar McKinsey att världen förändrats snabbt till följd av pandemin. Värdet av smarta verktyg har ökat i takt med att den fysiska säljdialogen ersatts med digitala möten. Lyckligtvis menar majoriteten av B2B-beslutsfattarna (75 %) att det nya sättet att kommunicera är minst lika effektivt som före COVID-19! 90% av B2B-beslutsfattarna förväntar sig också att vi kommer hålla fast vid den digitala modellen post-pandemin.

”The Webinars 2.0 Mode”

Digitala möten har fått en helt ny och ännu viktigare roll att spela som en integrerad del av företags inbound och content marketing-arbete. Men som med allt överflöd: efter en stunds wow-känsla och ”oj, vad det här funkar bra” börjar mättnadskänslorna växa. Ju fler webinarier du ser, desto högre kvalitet vill du ha. Du jämför det företag som sitter framför en trött roll-up i dåligt ljus med det som visar upp sig i High Definition, framför en green screen, med toppenljud, välproducerad grafik och proffsigt presentationsmaterial.

Det som nyss var en flashig nyhet – att kunna sända ljud och bild till andra direkt från PC:n – är inte längre lika spännande. Nu börjar såväl avsändare som mottagare längta efter nästa steg i utvecklingen: ”The Webinars 2.0 Mode”.

Studion_live

Digitala event ska se snygga ut och låta bra

Tre olika nivåer av digitala event

För att göra drömmen till verklighet presenterar vi på Crescando en ny tjänst i vår portfölj. Vi kan nu erbjuda tre olika nivåer av professionellt planerade, producerade och sända webinarier:

Teams LIVE Events – top notch!

Du kanske redan har en licens för att sända Teams LIVE Events och vill verkligen hålla dig till Microsofts miljö av praktiska och säkerhetsmässiga skäl. Toppen! Vi hjälper dig att skapa ett digitalt LIVE-event; sänt från en studio som erbjuder högklassiga ljud-, ljus- och supportmöjligheter. Det där lilla extra som får det nya normala att kännas top notch.

Digitala inspirationsevent i serieformat

Bjud in till en serie webinarier på ett gemensamt tema för att inspirera kring trender, utmaningar och nya möjligheter. Låt olika talare presentera och sköta diskussionen via chat. Anslut externa presentatörer som sitter runt om i världen. Vi hjälper dig förpacka det du vill säga på ett smakfullt och lättillgängligt sätt i skarp miljö.

Användardagar, paneldebatter och halvdagsevent

Bjud in dina kunder och partners under en halv- eller heldag för att dela inspiration kring årets kommande strategier och nyheter. Möts i paneldebatter, intervjusoffor eller grupprum och ta ett ordentligt grepp, samlat men digitalt.

Tillsammans med en professionell produktionspartner i centrala Stockholm kan vi visa att framtiden inte bara kommer att vara digital. Den digitala kommunikationen kommer dessutom att vara riktigt bra. Vi är med dig på vägen in i den verkligheten.

digitala_event_greenscreen

Digitala event som en del av helheten

Vi på Crescando brinner för att sätta events, oavsett om de är analoga eller digitala, i ett sammanhang så att de blir en naturlig del av en komplett inbound marketing-strategi. Självklart jobbar vi gärna tillsammans med dig och tar fram en plan för hur du och kollegorna jobbar smartast före, under och efter eventet.

Hör av dig om du vill diskutera hur ditt digitala event ska bli under 2021 eller om du behöver ett knivskarpt vd-ord i rörlig bild eller ett modererat kundcase eller …

</A NAME=”lyssna”>

Dela:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Post Comments

Du kanske också gillar

Mest lyssnade artiklar om B2B-marknadsföring

Visst vet du att du kan lyssna på våra artiklar också? Här är de 7 mest lyssnade artiklarna från april 2023 till mars 2024.

Läs vidare

Mer inspiration direkt i din inbox?

Fyll i din epostadress så håller vi dig uppdaterad.

Sök efter mer inspiration