B2B MARKETING AS A SERVICE

Prenumerera på marknadsföringstjänster skräddarsydda för dina behov

KONTINUITET OCH FLEXIBILITET I SMART PAKETERING

Ett kontinuerligt samarbete för din B2B-marknadsföring ger många fördelar. Du får en stark partner som lär känna dig och ditt företag och som blir en naturlig del av din marknadsfunktion. För att göra det enkelt för dig att budgetera för marknadsföringen över tid och för oss tillsammans att planera arbetet erbjuder vi månadsabonnemang. Med vårt flexibla poängsystem väljer du själv hur många poäng du vill investera i per månad utifrån vad du behöver hjälp med – just nu och här!

FAST, BUDGETERBART PRIS VARJE MÅNAD

Du vet på förhand vad din investering är per månad vilket gör det enkelt att budgetera och ser till att du alltid ha koll på kostnaderna.

POÄNG SOM VÄXLAS IN TILL MARKNADSFÖRINGSSTÖD

Poängen du valt växlas in till marknadsföringstjänster månad för månad där du på förhand kan checka av vad varje tjänst kostar.

FLEXIBEL TILLGÅNG TILL RÄTT KOMPETENS

Du får samlad tillgång till olika specialistkompetenser för content-produktion, marknadsstrategier, kampanjer och digital aktivering.

EN DEDIKERAD KUNDPROJEKTLEDARE

Du får en dedikerad kundprojektledare med gedigen B2B-erfarenhet som leder jobbet och är med dig på hela resan.

VÄLJ DEN NIVÅ SOM PASSAR DIG OCH DITT FÖRETAG BÄST

För att göra det så enkelt som möjligt låter vi dig välja helt fritt hur många poäng du vill investera i per månad. En poäng motsvarar ungefär en timmas arbetstid. Köper du ett lite större paket får du också rabatt på poängen. Här är några populära abonnemangsnivåer med förslag på vilka aktiviteter som kan ingå under ett kvartal:

BAS – 30 POÄNG

BAS passar bra för det mindre företaget som vill växa med en begränsad budget men också det större företaget som behöver ett tillskott för att stärka upp det egna marknadsföringsarbetet.

PRIS: 36 000 SEK / mån

_____________________________

Exempel på kvartalsplanering med BAS:

>  Löpande stöd, planering och projektledning
>  Sökordsanalys för webb
>  Produktion (copy) tre artiklar eller kundcase
>  Copy och design komplett guide eller e-bok

GO – 50 POÄNG

GO är för dig som vill satsa mer på din marknadsföring för att växa snabbare. Du får tillgång till mer resurser som blir en förlängd arm till din egen marknadsfunktion.

PRIS: 57 000 SEK / mån

_____________________________

Exempel på kvartalsplanering med GO:

>  Löpande stöd, planering och projektledning
>  Produktion (copy) tre artiklar eller kundcase
>  Filmatisering av ett kundcase
>  Kampanjstrategi digitala kanaler
>  Produktion (copy och design) banners
>  Uppsättning och hantering av digital kampanj under 3 månader

PRO – 70 POÄNG

PRO ger dig stor flexibilitet och tillgång till alla de spetskompetenser du behöver för att skapa din externa marknadsavdelning och bedriva professionell marknadsföring.

PRIS: 78 000 SEK / mån

_____________________________

Exempel på kvartalsplanering PRO:

>  Strategiworkshops: Målgrupp och budskap
>  Löpande stöd, planering och projektledning
>  Sökordsanalys för webb
>  Produktion (copy) tre artiklar eller kundcase
>  Produktion (copy och design) guide/ebok
>  Copy sex redaktionella LinkedIn-inlägg
>  Produktion lead nurturting-kampanj
>  Kampanjstrategi digitala kanaler
>  Produktion (copy och design) banners
>  Uppsättning och hantering av digital kampanj under 3 månader

 

I stort sett hela vårt erbjudande är tillgängligt för dig som väljer ett marknadsföringsabonnemang. Det ger dig stor flexibilitet att skräddarsy sin egen marknadsmix.

HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER!

B2B-MARKNADSFÖRING SOM ABONNEMANG – SÅ FUNKAR DET!

Med marknadsföring som abonnemang, eller på svengelska Marketing-as-a-Service, får du tillgång till det stöd och den kompetensförstärkning just du och ditt företag behöver. Samarbetet baseras på ett löpande avtal där du väljer hur många poäng du vill investera i varje månad, dvs hur mycket stöd du förväntar dig av oss i ditt marknadsföringsarbete.

Här är några saker som är bra att känna till om vårt abonnemangserbjudande:

VÄLJ HUR MÅNGA POÄNG DU BEHÖVER

Du bestämmer hur många poäng du vill investera i löpande per månad. Du får det stöd du behöver – varken mer eller mindre. Självklart kan du öka upp nivån på ditt abonnemang närsomhelst om förutsättningarna och behoven ändras.

VI PLANERAR TILLSAMMANS

Du och din kundansvariga projektledare gör tillsammans en rullande kvartalsplan för hur dina poäng ska användas. Du får då full inblick i vad som kommer rymmas inom just ditt abonnemang. Den taktiska planeringen görs sen månadsvis.

FULL FLEXIBILITET ÖVER KVARTALET

Vi vet att behoven kan förändras mellan månaderna. Därför har du full flexibilitet att spara dina poäng från en månad till rullande två månader framåt. På så sätt kan du parera mellan toppar och dalar i marknadsföringsarbetet.

FULL TRANSPARENS KRING VAD SOM ÄR UPPARBETAT

Din kundprojektledare håller löpande koll på hur många poäng som har förbrukats under månaden och kvartalet. På sätt vet du alltid hur mycket resurser du har kvar att spela med.

VI MATCHAR KOMPETENSEN EFTER BEHOVEN

När du köper ett poängbaserat abonnemang, inte en viss roll, får du tillgång till en bredd av specialistkunskaper. Skribent, AD, digital strateg, SEO-analytiker eller marketing automation-expert – vi skräddarsyr teamet efter dina behov.

LÖPANDE AVTAL MED KORT UPPSÄGNINGSTID

Vi vill att du ska stanna hos oss för att du är nöjd – inte för att vi låst dig inne. Därför är uppsägningstiden, eller om du vill minska nivån på ditt abonnemang, bara två månader.

LÄS MER OM VÅRT TJÄNSTEERBJUDANDE

Marknadsstrategi B2B

Tänk efter före. Lägg grunden med din strategi och planera för marknadsföring som leder vägen till goda kundrelationer och framgångsrika affärer.
Läs vidare

Content Marketing B2B

Bygg relationer, varumärken och affärer med riktad kundkommunikation, digital marknadsföring och content marketing som engagerar.
Läs vidare

Digital marknadsföring B2B

Identifiera, kvalificera och konvertera fler leads till affärer med målinriktad leadsgenerering, rätt verktyg, tydliga mätpunkter och smart uppföljning.
Läs vidare

VILL DU VETA MER OM VÅRT FLEXIBLA MAAS-ERBJUDANDE?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!