BOKA EN KOSTNADSFRI
DIGITAL KONSULTATION

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION ONLINE AV DIN DIGITALA VERKTYGSLÅDA

Använder du digitala systemstöd för din marknads- och säljorganisation? Har du en uppsättning verktyg, men är osäker på om det är rätt för just din verksamhets behov? Vi på Crescando har gedigen erfarenhet av att konsultera B2B-företag kring vilka digitala verktyg och system som behövs för att jobba effektivt med digital marknadsföring. Vi erbjuder just nu möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation kring din digitala verktygslåda. Konsultationen passar dig som redan nyttjar en rad digitala verktyg men som inte är säker på att du valt rätt — men också dig som upplever ett behov att ytterligare systemstöd för din marknads och säljorganisation men som inte är säker på vad du behöver.

Vi pratar igenom:
  • Hur kontakter, leads och opportunities hanteras idag
  • Vilka KPIer du mäter, kan mäta och vill mäta
  • Om du har rätt marketing automation-stöd respektive är redo att komma igång med marketing automation
  • Hur digitala verktyg kan hjälpa dig ta dig an utmaningar i ditt marknads och säljarbete

Svara på frågorna nedan så återkommer vi med förslag på tider för en konsultation online där vi tittar närmare på din digitala verktygslåda tillsammans med dig.

OM CRESCANDO

Vi på Crescando hjälper B2B-företag bygga relationer och varumärken som leder till mer affärer i det nya marknadsföringslandskapet. Vi är specialister på B2B-marknadsföring - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.

Hos oss hittar du det stöd du behöver för att växa dina affärer oavsett - om det handlar om strategisk rådgivning för din inbound marketing, löpande content-produktion eller digital aktivering och marketing automation.

 

Frågor om konsultationen? Kontakta oss på hej@crescando.se