BOKA EN KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Strategi | Content | Aktivering

BOKA RÅDGIVNING

Affärsdrivande marknadsföring handlar om att alla marknadsaktiviteter på ett tydligt och konkret sätt bidrar till företagets övergripande affärsmål. När B2B-kundens köpresa blir alltmer digital och en större del av informationsinhämtningen sker på nätet blir den digitala dialogen allt viktigare.

I 45 minuter kommer du tillsammans med två konsulter från Crescando att prata om dina utmaningar inom strategi, content eller aktivering. 

När du skickat in dina uppgifter får du några frågor som vi vill att du svarar på före rådgivningen. Då kan vi använda rådgivningstiden effektivt och ge dig så värdefulla råd som möjligt.

Vi ser fram emot att höras!

OM CRESCANDO

Vi på Crescando hjälper B2B-företag bygga relationer och varumärken som leder till mer affärer i det nya marknadsföringslandskapet. Vi är specialister på B2B-marknadsföring - har verksamhetskunskapen, den tekniska förståelsen och bred erfarenhet från internationell marknadsföring och affärsutveckling.

Hos oss hittar du det stöd du behöver för att växa dina affärer oavsett - om det handlar om strategisk rådgivning för din inbound marketing, löpande content-produktion eller digital aktivering och marketing automation.

 

Frågor om konsultationen? Kontakta oss på hej@crescando.se