INSPIRATION

INSPIRATION SOM HJÄLPER DIG VÄXLA UPP

Just nu utvecklas B2B-marknadsföringen fortare än någonsin – och det finns hela tiden nya saker att lära och utveckla! Här har vi samlat våra klokaste tankar, mest kreativa tips och insiktsfulla råd för hur du kan utveckla din B2B-marknadsföring. Från det övergripande strategiarbetet till löpande content-produktion, digital aktivering och hur du får samarbetet mellan marknad och sälj att funka.

Se filmen där Carolina Jarl, CMO Fellowmind Sweden (tidigare Orango) berättar hur inbound marketing blivit en vinnande strategi för att generera nya leads och mer affärer.

Content marketing B2B: Har vi glömt bort HURet?

När det för några år sen blev känt att Kevin Spacey skulle hålla en avslutande keynote på det årets Content Marketing World höjde många ett förvånat ögonbryn.

Läs vidare

Content marketing: Så fångar du kundens verkliga behov

Ett huvudsakligt mål med content marketing är att vi vill hjälpa våra kunder att köpa. För att lyckas behöver vi förstå hur de tänker och agerar längs vägen.

Läs vidare

Stärk varumärket med content marketing

Med tanke på 95-5-regeln är det viktigt att bygga varumärke långsiktigt, och där spelar smart content marketing en stor roll.

Läs vidare

De 7 mest lyssnade artiklarna om B2B-marknadsföring

Visst vet du att du kan lyssna på våra artiklar också? Här är de 7 mest lyssnade artiklarna från april 2023 till mars 2024.

Läs vidare

Thought leadership: att leda, påverka människor och vinna kunder

Thought leadership handlar om att lyfta fram ämnen som är relevanta och av värde för din målgrupp. Här ger vi dig tre skäl att satsa på strategin.

Läs vidare

DEL 2: Första hjälpen för B2B-marknadsföraren – så tacklar du vanliga utmaningar i ditt dagliga arbete

Så här kommer du framåt med fyra vanliga utmaningar inom B2B-marknadsföring!

Läs vidare

#28 – Så får vi ihop kompetenspusslet på marknad

Hur kompetenssäkrar vi marknadsorganisationen när köpbeteenden och kundresor förändras och blir allt mer digitala?

Läs vidare
Nyhetsbrev Crescando snedställd

MER INSPIRATION I DIN INBOX

Mer kreativa tips och insiktsfulla råd för din B2B-marknadsföring?
Signa upp dig för vårt inspirationsbrev så får du det direkt i din inbox!

Nyhetsbrev Crescando snedställd

Öppna dörren till den värdeskapande marknadsavdelningen #2

Traditionellt sett har marknadsavdelningarna på de flesta B2B-företag haft lite av en egen spelplan att verka på. En egen kreativ verkstad vid sidan av säljfolket…

Läs vidare

Några godsaker från årets bloggskörd om B2B marknadsföring

Det finns många intressanta B2B-personligheter och en mängd bloggar att hämta inspiration och kunskap ifrån när det gäller den ”nya B2B-marknadsföringen”. Här har vi valt…

Läs vidare

6 sätt att paketera din berättelse – content marketing #4

Kanske har du hittat din inspiration och en berättelse du känner kan både inspirera din målgrupp och hjälpa dem på väg framåt mot ett köpbeslut….

Läs vidare

Nya tider, nya förmågor – vem är framtidens B2B-marknadsförare? #1

Sommaren 2013 släppte Forrester och Business Marketing Association en rapport som visar att 90 procent av de tillfrågade marknadscheferna anser att kompetensen inom marknadsföringsområdet måste breddas avsevärt…

Läs vidare

B2B-marknadsföringen har förändrats. Har du?

Jobbar du med B2B-marknadsföring har du säkert hört det förut: 90 % av alla B2B-köp börjar idag på nätet. Vet du också att B2B-köpare gör…

Läs vidare

Så hittar du din inspiration – Content marketing #3

Så har du bestämt dig för att börja arbeta med content marketing. Du och ditt företag ska dela med er av kunskap och inspiration för…

Läs vidare